fbpx

Fill in details to submit Review


*This field is required.


*This field is required.


*This field is required.
Member Response
*This field is required.
Member Skills
*This field is required.

Tiia Koskinen

Tiia Koskinen

Helsinki

Finland

English, Finnish


Speciality:

Abandonment, Self Acceptance, Anxiety, Endurism, Neglect Feeling and Expressing Emotions, Fear, Safety, Inner Void, Insecurity, Panic Attacks, Parts Work, Perfectionism, Anger, Self Love, Separation

Price Per Session:

140€

Booking Information

To book a session, send an email to contact@tiiakoskinen.com
.
.
I also offer free 20 minute consultations so we can get to feel each other and talk a bit.
.
.

Varataksesi sessioon ajan, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen contact@tiiakoskinen.com

.
.

Voit myös ostaa session suoraan Holvin verkkokaupasta:
https://holvi.com/shop/integrationwithtiia/

Lähetä myös tämän jälkeen minulle sähköpostia ajan varaamiseksi.

About Me:

I was certified by Teal in 2017 in Costa Rica. I have a lot of experience with emotional neglect, anger and self-hate. Having gone through major panic attacks and self-hating patterns, I know exactly how to be there for you too in these painful states. I would love to guide you through your pain. Sessions can be facilitated either via Zoom or in person in Helsinki area. Parts Work also available!
.
.

Tarjoan Completion Process - tunnetyöskentelysessioita sekä Parts Work - osatyöskentelyä yhdessä muiden coaching palveluiden kanssa. Voimme yhdessä räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan valmennuskokonaisuuden yhdistellen Tealin tekniikoita, NLP:tä ja muita tietoisuutta kasvattavia työkaluja. Valmentajana olen lempeä ja hyväksyvä ja haastan sinua myös tarvittaessa kohti täyttä potentiaaliasi. Omaa erikoisalaani ovat mielen jumit, rajoittavien uskomusten purkaminen, tunteiden hyväksyminen ja integroiminen, sekä itsensä radikaali hyväksyminen ja rakastaminen.
.
.

Olen itse kohdannut elämässäni paljon emotionaalista vaillejättämistä, joka kohdallani johti syvään vihaan sekä itsetuhoisuuteen. Painin pitkään piinaavien ajatusten ja ahdistuksen kanssa. Löydettyäni integratiiviset tunnetyöskentlyprosessit ja muut tarjoamani tekniikat, luotto itseeni sekä elämän kantokykyyn lähti kehittymään. Kaikkea ei tarvitse selvittää tai kohdata yksin. Varsinkin emotionaalisen vaillejättämisen haavan kanssa on tärkeää tulla nähdyksi ja kuulluksi turvallisen aikuisen toimesta. To heal is to experience the opposite - Parantuminen on vastakkaisen kokemuksen saamista. Ja tämän kokemuksen haluan tarjota myös sinulle hyväksyvän läsnäolon kautta.
.
.

Sessiot on mahdollista toteuttaa etänä netin välityksellä tai kasvotusten pääkaupunkiseudulla. Voit lukea lisää Completion Processista ja minusta nettisivuiltani:
.
.

http://tiiakoskinen.com/palvelut/completion-process-suomi/
.
.
Samasta paikasta löytyy myös suomentamani ja äänittämäni Safe Haven meditaatio, jonka voit ladata ilmaiseksi kohdasta "Ilmainen meditaatio"

.
.
Voit ostaa yksittäisen session tai pidemmän valmennuspaketin Holvin verkkokaupastani.

.
.
https://holvi.com/shop/integrationwithtiia/

.
.

Holvissa on myös tarjolla kundaliinijoogatuntien tallenteita, jotka tukevat myös tunteiden integroimista ja vapauttamista, sekä rauhoittavat hermostoa ja vikkelää mieltä.

.
.
.

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä. Tarjoan myös n. 20 min. mittaisia alkukonsultaatiopuheluita, joissa voimme selvittää mahdollista yhteistä työskentelyä.

Booking Information:

Reviews

Back